Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals acull el 52è Festival de Bandes de Música per a les Festes de Sant Antoni de 2024

Canals. – Aquest diumenge, la localitat de Canals es prepara per a un esdeveniment musical destacat: el 52è Festival de Bandes de Música, que tindrà lloc en el marc de les Festes de Sant Antoni. L’acte es celebrarà a les 18.30 hores en el Pavelló d’Esports Ricardo Tormo de Canals.

El festival, que és una part integral de les festivitats de Sant Antoni Abat a Canals, reuneix a músics i amants de la música de tota la regió. Aquest any, la Societat Musical Centre Eslava de Albuixech i l’Associació Musical Canalense seran les bandes participants.

El Pavelló d’Esports Ricardo Tormo, situat al Carrer Mestre Serrano, és un lloc conegut per acollir una àmplia varietat d’esdeveniments esportius i culturals a Canals. Aquesta instal·lació esportiva municipal serà l’escenari perfecte per a aquesta celebració musical.

L’organització de l’esdeveniment corre a càrrec de l’Associació Musical Canalense, amb el patrocini de l’Ajuntament de Canals. Aquesta és una gran oportunitat per a reunir-se i celebrar la seua rica tradició musical, així com per a visitants de tota la regió per a experimentar la vibració cultural de Canals.

 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.