Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals Ampliarà la Franja Contra Incendis al Paratge del Túnel

Canals, 12 de setembre de 2023: El passat divendres, el regidor Ricardo Carbonell i l’equip tècnic del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Canals van mantenir una reunió de treball amb el cap dels agents forestals de la zona, el cap del Consorci de Bombers de València, la tècnica encarregada de prevenció d’incendis de Divalterra i la brigada forestal de Vallada. L’objectiu de la trobada era preparar la pròxima fase d’actuacions en matèria de protecció dels paratges locals contra incendis forestals.

La primera part de la visita es va centrar en la zona dels Cinc Germans, on es van avaluar els resultats dels treballs recents que s’han dut a terme. Després, l’equip es va desplaçar fins al paratge del Túnel per a analitzar i planificar les accions que s’han de prendre en la interfície urbano forestal. Això inclou la poda i el desbrossament en una franja de 25 metres entre les edificacions i la massa forestal d’aquesta àrea.

Es preveu que aquestes tasques comencen abans de la fi del mes de setembre, amb l’objectiu de reforçar la protecció contra incendis forestals als paratges de Canals. La seguretat i la prevenció són prioritats per a les autoritats locals, assegurant-se que es prenguen les mesures necessàries per protegir aquesta preciosa zona natural.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.