Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals celebra amb entusiasme la presentació de la seua Festera de Gràcia Infantil: Elsa Barberá Ribelles destaca en un acte emotiu.

L’esdeveniment ha començat a les 12h al pavelló Ricardo Tormo, amb la participació de Gloria Martí Ballester com a mantenedora. Al finalitzar, s’ha inaugurat a la Casa de Cultura Ca Don José l’exposició del 42º Premi Nacional de Fotografia ‘Vila de Canals’.

Canals presenta a la Festera de Gràcia Infantil, Elsa Barberá Ribelles i a la seua Cort d’Honor

El Pavelló Municipal Ricardo Tormo de Canals va acollir el dissabte 6 de gener la presentació de la Festera de Gràcia Infantil, Elsa Barberá Ribelles i la seua Cort d’Honor, en el marc de les festes patronals en honor a Sant Antoni Abat 2024.

Junt a Elsa Barberá l’acompanyen Rocío Andani Gil, Júlia Aparicio Bernal, Irene Ballester Mompó, Nerea Ballester Mompó, Nayara Barberá Sanz, Àngels Candel Pérez, Paula Esplugues Ibáñez, María García Pla, Lluna Micó Martín i Vera Micó Pérez.

També es van proclamar al Bandera i Cuiros Infantil, Yago Munera Martínez i Pablo Centeno Giménez, respectivament. I als festers infantils: Aitor Abarca Lillo, Martí Abarca Lillo, Jose Candel Pérez, Sergi Cerveró Paz, Dani Ibáñez Benavent, Abe Mahiques Pastor, Vicent Mahiques Pastor i Joel Saus Navarro.

La mantenidora de l’acte va ser Gloria Marí qui va presentar a cada una de les festeres que acompanyen a la Festera de Gràcia.

La presentació va comptar amb la presència del mag Jammes Garibo, amb més de 20 anys d’experiència, el qual va delectar als assistents amb un espectacle de màgia que va deixar al públic sense paraules.

Finalment, el tenor Néster Martorell junt amb l’Assocació Musical Canalense van interpretar l’himne de la Comunitat Valenciana.

Video de Enric Rodriguez:

Album de fotos:

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.