Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals celebra amb fervor les festes en honor a Sant Vicent Ferrer al Barri

Canals ha viscut hui una jornada festiva en honor a Sant Vicent Ferrer, omplint els carrers del barri d’alegria i devoció.

La Banda de Santa Cecília de Canals ha acompanyat els festers, festeres, la imatge del sant i les autoritats locals, encapçalades per l’alcalde i el regidor de festes, en tots els actes.

Després d’un esmorzar en Casa Mario, s’han dirigit a la Placeta del Pou al Carrer de Sant Vicent per a recollir la imatge del sant. Des d’allí, s’han desplaçat en processó fins a la Parròquia de Sant Antoni per a celebrar una missa en el seu honor i beneir el pa.

Al finalitzar la missa, la comitiva s’ha dirigit al Barri de la Torreta, on els festers de Sant Vicent han cedit el sant als festers de Santa Creu, que celebraran les seues festes al maig.

Posteriorment, s’han desplaçat a l’Oratori dels Borja, lloc on Sant Vicent va predicar en vida. Allí, el rector Don Emili ha dedicat unes paraules als presents.

Des del Barri de la Torreta, la processó s’ha dirigit al Barri de Sant Vicent, on s’ha repartit el pa beneït al so de la música de la Banda de Santa Cecília.

La jornada festiva ha culminat amb un dinar de germanor.

Els festers han aprofitat l’ocasió per a sol·licitar a les autoritats locals una major col·laboració econòmica i han animat els veïns a participar com a festers i festeres en les pròximes festes.

Les festes en honor a Sant Vicent Ferrer són una de les tradicions més arrelada a Canals. Un any més, el Barri ha demostrat el seu fervor i devoció pel sant, omplint els carrers d’alegria i color.

Album complet de totes les fotos

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.