Canals celebra dissabte dia 17 el Dia Local del Mercat Municipal

L’Associació de Venedors del Mercat Municipal de Canals i l’ajuntament han organitzat per al dissabte 17, de 10,00 a 14,00 hores, el Dia Local del Mercat Municipal. Una jornada que pretén, incentivar i dinamitzar les compres als comerços adherits a l’associació, així com donar a conèixer la gran varietat de productes de primera qualitat que es poden adquirir a les instal·lacions municipals.

La jornada festiva que s’allargarà des del dilluns 12 de juny fins al mateix dissabte 17, comptarà amb descomptes estrella en cadascun dels comerços adscrits, amb degustacions dels productes i tast d’aquests en els diferents estants, també comptarem amb jocs infantils amb un castell inflable i animació i música amb monitors, i per a finalitzar, entre tots aquells que durant la setmana hagen fet les seues compres al mercat per valor superior a 30 euros, podran degustar una ració d’arròs al forn que l’associació oferirà com a reconeixement per les compres realitzades.

En aquest sentit, segons comenten des del consistori, “amb aquesta nova i pionera acció de promoció comercial continuem arrimant el colze al xicotet empresari i autònom amb la finalitat de potenciar l’economia local originada de la compravenda de productes i serveis”. A més a més, “que si aquesta iniciativa funciona i a l’hora de valorar-la obté bons resultats, la idea és institucionalitzar-la i que cada any existirà a Canals un Dia Local del Mercat Municipal com existeixen, al respecte, les Fires Comercials o altres esdeveniments socioeconòmics”.

Mª Carmen López, presidenta de l’Associació convida a tota la ciutadania i forasters a comprar al mercat municipal perquè, entre altres raons, “els productes oferts són de gran qualitat, existeix un tracte personalitzat i afectuós entre comerciant i consumidor, i perquè el dissabte 17 de juny, amb aquesta campanya conjunta amb l’ajuntament, volem celebrar la importància i tradició del Mercat Municipal en el sector econòmic de Canals”.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.