Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals celebra dissabte una nova edició de la Fira Comercial

Canals. -17.04.2023-  L’Ajuntament de Canals, a través de la regidoria de Promoció Socioeconòmica, ha organitzat la primera edició de la Fira Comercial de 2023, la qual tindrà lloc aquest dissabte, 22 d’abril. Com ja és tradició, bianualment, des del 2011, aquesta cita busca fomentar les compres en negocis locals, així com donar a conèixer l’oferta d’empreses del sector serveis. 

En aquesta ocasió, la fira comptarà amb una oferta de més de 40 stands, dels quals la majoria són comerços, però també hi haurà lloc per a associacions i empreses de serveis. Així, l’avinguda Vicente Ferri s’omplirà d’una gran varietat de productes al millor preu i de diferents sectors: moda, complements, calçat, joieria, llar, disseny, mobles, esports o llibres, entre d’altres.

La majoria dels negocis participants són ja veterans en les Fires Comercials de la localitat, les quals es poden considerar un referent en la comarca per la seua àmplia oferta, que inclou també comerços procedents dels pobles veïns. La fira els ofereix la possibilitat, a banda de les vendes que realitzen, de donar a conéixer els seus productes, ofertes i promocions. 

Durant la jornada, el públic de totes les edats podrà gaudir d’un ambient festiu on la música i les actuacions seran protagonistes. Per a xiquetes i xiquets, la diversió està assegurada amb un ventall d’activitats lúdiques tals com atraccions, castells inflables, jocs i, com a novetat, la “barredora”. 

Dos clubs esportius locals faran una presentació del seu treball mitjançant diverses actuacions al llarg del dia, les quals començaran a les 12:30 amb una exhibició de gimnàstica rítmica de la mà del Club Esportiu “Do-Chang”. A les 17:00 hores, el Club “Fantasi Dance” desplegarà els seus ballarins i ballarines a l’escenari amb una demostració de dansa, i finalment, a les 18.00 hores, el Club Esportiu “Do-Chang” oferirà una mostra de ballet.

La col·laboració entre el Consistori, l’Associació de Venedors del Mercat Municipal i l’Associació de comerciants i empreses de Canals “ASSOCIEM” farà possible la celebració d’un atractiu sorteig entre els visitants que efectuen les primeres compres. A les 13:00 hores se sortejaran 10 carros de la compra, els quals inclouen bons per valor de 40 euros (20 euros a utilitzar en els locals d’ASSOCIEM i 20 euros en el Mercat Municipal) per a poder omplir-los de productes de proximitat.

La Fira obrirà les portes a les 9:00 del matí a tots i totes els veïns i les veïnes del poble, els visitants, amics i amigues que desitgen passar una bona estona. Les autoritats visitaran les carpes a les 11.00 hores i un speaker animarà la jornada fins a les 19.00 hores, moment en què tindrà lloc l’actuació de cloenda a càrrec d’Espectacles Barfi, com a colofó del dia.

“La Fira Comercial de Canals” s’ha convertit en una cita ineludible per diverses raons. Primerament perquè és una de les fires comercials amb més participació de tota la comarca. En segon lloc, perquè és una demostració de l’aposta pel comerç de proximitat i per una economia més empàtica i sostenible.

 

Un comentario

  1. Juan Alfonso Vila Sanchis Juan Alfonso Vila Sanchis 22 de abril de 2023

    Enhorabuena a los premiados y a todos los participantes. La organización…pues si la gente que está en los pasillos no puede estar ahí porque no se cumplen las medidas de seguridad no hace falta esperar a que comience el acto para llamarles la atención. Se les podría haber avisado momentos antes del inicio. Por cierto, ¿la mesa de control de luces y/o sonido estaba en el sitio correcto?. Lo dicho, enhorabuena a los premiados y a todos los participantes. Un saludo.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.