Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals celebra el dia de l’ arbre

La Regidoria de Medi Ambient organitza una plantació entre els escolars del municipi per celebrar el Dia de l'Arbre
Com és habitual, la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Canals se suma cada any a la celebració del Dia de l'Arbre a la Comunitat Valenciana organitzant diferents activitats .
S'han organitzat plantacions escolars dins del programa de regeneració que porta a terme cada any.  Aquesta activitat va dirigida a l'alumnat de 4t , 5è i 6è de Primària i es desenvoluparà dilluns i dimarts al Parc Jaume I, per altra banda els integrants del taller TAPIS plantarán el dimecres a la zona de la Tira del Rey.

A més s'han repartit uns 100 plançons de diferents espècies a cada col·legi per repartir entre els alumnes, amb l'objectiu de crear entre els escolars una consciència en la cura i respecte cap al medi ambient.

El Regidor de Medi Ambient, José Luis Mateu, destacava l'important treball de reforestació que el Dia de l'Arbre suposa en les diferents zones i agraeix la implicació dels centres educatius, tan compromesos amb el nostre medi ambient. "Ja que és molt important que entre tots cuidem el medi que ens envolta i recolzem aquesta iniciativa del Dia de l'Arbre".

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.