Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals celebra el dijous, 25 de juliol, la tradicional “Nit del Farolet”

L’Ajuntament de Canals i l’associació de col·laboradors de Canals Ràdio, organitzen el dijous, 25 de juliol, a les 22.00 hores des de l’Avinguda Vicente Ferri, una nova edició de la ja tradicional “Nit del Farolet”.

Aquest acte ja consolidat compleix la seua 21 edició, des que el col·laborador més veterà de l’emissora municipal CREM i director de l’espai radiofònic “Canals Història Viva”, Marcial Martínez, en el seu afany de recuperar tradicions de Canals va organitzar la seua primera edició l’any 1998.

Més de mil persones de totes les edats, es concentraran en l’Avinguda Vicente Ferri de Canals, amb el seu “farolet”, elaborat de manera artesanal, per a realitzar un recorregut d’una mitja hora per diferents carrers i places de la localitat, acompanyats pels músics de la Unió Musical Santa Cecília i un grup de “tabal i dolçaina”, amb el mestre de cerimònies Marcial Martínez.
En finalitzar el recorregut tots els xiquets rebran com a obsequi una borsa de llepolies, mentre que la resta d’assistents tindran l’oportunitat de gaudir d’una tallà de meló d’Alger que oferirà l’associació de venedors del mercat municipal.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.