Pulsa «Intro» para saltar al contenido

CANALS CELEBRA EL MIG ANY FESTER EN HONOR A SANT ANTONI ABAT.

Amb esta celebració, cada vegada més arrelada en el calendari festiu del poble de Canals ,els festers de Sant Antoni de 2017, recorden als canalins que resten aproximadament sis mesos perquè començe la festa gran a Canals en honor al Sant patró, Sant Antoni Abat.

Els festers de Sant Antoni Abat 2017, amb la col.laboració de la regidoria de fira i festes de l´Ajuntament de Canals celebren des de dijous 14 fins dissabte 16 de juliol el mig any fester de les festes patronals 2017.

Enguany els festers presenten dos novetats, respecte a anys anteriors, la primera és la ruta de la tapa, que en aquesta edició comença dijous a les 20:00 hores des de l´Avinguda Vicent Ferri i el sopar popular de dissabte a la plaça del Pont del Riu.

Este dijous els festers de Sant Antoni 2017, inicien els actes del mig any amb el concurs de tapes, i amb la participació de diferents bars i restaurants del poble. Tant dijous com divendres la ruta de la tapa començarà des de l´Avinguda Vicent Ferri a les 20:00 hores amb els festers acompanyat s d´una xaranga, dissabte el concurs de tapa s´iniciarà a les 12 del migdia. El preu de la tapa més la beguda s´ha establert en dos euros i cada establiment oferirà dos tipus de tapa diferent , valorant-se per allò del concurs, que aquéstes estiguen elaborades. Posteriorment els ciutadans i ferters que participen escolliran entre totes la tapa que més els haga agradat i es repartiran els premis als establiments guanyadors.

A banda del concurs de tapes, els festers 2017 han programat més actes per a este dissabte 16 de juliol. Així per als més menuts durant el mati i la vesprada s´ha preparat un parc infantil amb castells unflables aquàtics que estaràn ubicats a l´Avinguda Vicent Ferri.

Al voltant de les 21:00 hores a la Plaça del Pont del Riu s´entregaràn els premis als guanyadors del concurs de tapes, també els premis del cartró de festes i es presentaran als festers infantils bandera i cuiros 2017.

Aquest mig any fester conclourà amb el sopar popular i l´actuació de l´orquestra “Metal Band”, a la plaça del Pont del Riu de Canals.

mig any (Copiar) mig any tapes (Copiar)

Un comentario

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.