Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals celebra la Festa de l’Arbre amb una jornada plena d’activitats ambientals

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Canals ha preparat la celebració de la Festa de l’Arbre, un esdeveniment que es durà a terme aquest proper diumenge, 28 de gener, a la plaça Pont del Riu de la localitat.

Durant aquesta jornada, els representants de la festa de Sant Antoni seran els encarregats de regalar arbres i plantes autòctones, alhora que compartiran informació rellevant sobre la importància de preservar els arbres durant les Festes Patronals de Canals. Posteriorment, l’acció es traslladarà a la Tira del Rei, on es portarà a terme la ja tradicional Plantà d’Arbres de Sant Antoni.

El programa d’activitats inclourà, a més a més, tallers gratuïts d’artesania natural i reciclatge, així com una exposició titulada “Les plantes del nostre entorn, usos i altres curiositats”. Els assistents també tindran l’oportunitat de gaudir de mostres de mel i verdura ecològica, entre altres atractius. Cal destacar la presència dels bombers forestals de la Generalitat Valenciana i les brigades forestals de la Diputació de València, oferint una visió única del treball en la preservació dels boscos.

Un punt àlgid serà el taller organitzat per la Fundació Limne/Global Omnium i l’associació canalina mediambiental El Brot, que proporcionarà als participants un coneixement aprofundit del Riu Sants de la localitat.

Per primera vegada, aquest any es durà a terme una setmana temàtica dedicada exclusivament a l’arbre, del 29 de gener al 4 de febrer, organitzada per El Brot. Aquesta iniciativa inclourà activitats de reforestació i educació ambiental teatralitzada a la Tira del Rei, amb la col·laboració entusiasta del taller d’ocupació Torreó IX i la participació activa dels xiquets i xiquetes dels centres escolars del municipi.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.