Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals Celebra la Primera Edició del Torneig Interescolar de Bàsquet 3×3 Femení per al 8M

En el marc de les celebracions del Dia Internacional de la Dona, les regidories d’Esports i Igualtat de Canals, juntament amb el Club de Bàsquet La Foguera, tenen l’honor d’anunciar la primera edició del Torneig Interescolar de Bàsquet 3×3 Femení. Aquesta iniciativa, que promet ser una jornada plena d’emoció i diversió, tindrà lloc el proper 8 de març i comptarà amb la participació d’equips formats per jugadores de 5é i 6é de primària dels col·legis Vicente Rius, José Mollá, Calixte III i Cervantes.

El torneig no només oferirà l’oportunitat de gaudir d’un matí diferent, sinó que també servirà per a destacar el creixent interès pel bàsquet femení a Canals, un esport que ha experimentat un notable desenvolupament gràcies a l’esforç i dedicació del Club de Bàsquet La Foguera. A més de competir en el torneig 3×3, les participants tindran l’oportunitat de demostrar les seues habilitats en concursos de tir i habilitats.

Per a fer d’aquesta experiència encara més memorable, les xiquetes rebran un esmorzar saludable cortesia de les empreses patrocinadores Madremia SL i Global Omnium, així com una camiseta commemorativa per a recordar la seua participació en aquesta jornada especial.

D’altra banda, els alumnes de l’optativa d’Educació Física de 2n de Batxillerat de l’IES Francesc Gil assumiran el paper d’àrbitres, convertint aquest torneig en un projecte educatiu i esportiu curricular que busca trencar estereotips de gènere i fomentar la pràctica del bàsquet entre les xiquetes de Canals.

Aquesta primera edició del Torneig Interescolar de Bàsquet 3×3 Femení és una clara mostra del compromís de Canals amb la igualtat de gènere i l’impuls de l’esport femení, oferint una plataforma per a que les joves atletes puguen brillar i gaudir de la seua passió pel bàsquet.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.