Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals celebra les festes del barri de la Torreta

Canals celebra les festes del barri de la Torreta

Canals. -05.05.2022- Este fi de semana, el barri de la Torreta de Canals, breçol del papa Calixto III, celebra les seues festes grans en honor a la Verge de Fátima i la Santa Creu.

Aixina, este divendres, 6 de maig, a les 17.30 hores, la plaça del Torreó albergarà jocs infantils acompanyats per la tradicional chocolatada en bambes. Cap a les 22.00 hores, en la plaça del Forn, es portarà a terme la primera jornada de truc i, sobre la mijanit, de nou en la plaça del Torreó, es farà un concurs de DJ’s.

El dissabte, 7 de maig, des de les 11.00 hores fins a les 13.00 hores, en la plaça de Torreó, els més menuts i menudes gojaran d’un parc infantil. Més tard, al voltant de les 13.00 hores, en la plaça del Institut, es portarà a terme el Concurs de Paelles. Cap a les 20.30 hores, se celebrarà la Solemne Missa a la Verge de Fátima i, a continuació, la processó pel seu recorregut habitual.

Les festes del barri de la Torreta de Canals, posaran el seu punt final el dumenge, 8 de maig, a les 10.00 hores. A esta hora escomençarà la processó en trasllat de la Santa Creu des del temple parroquial fins a l’oratori dels Borja i, posteriorment, es farà la bendició dels camps. A continuació, se celebrarà la Santa Missa, i hi haurà repartiment de pa beneït i degustació de faves. Cap a les 20.30 hores, en la processó de la Santa Creu, es tancaran els festejos d’enguany.

Fotos de les festes de la Torreta de 2017, dumenge de matí

[print_gllr id=149602]

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.