Canals celebra les festes del barri de la Torreta

Canals celebra les festes del barri de la Torreta

Canals celebra les festes del barri de la Torreta

Canals. -05.05.2022- Este fi de semana, el barri de la Torreta de Canals, breçol del papa Calixto III, celebra les seues festes grans en honor a la Verge de Fátima i la Santa Creu.

Aixina, este divendres, 6 de maig, a les 17.30 hores, la plaça del Torreó albergarà jocs infantils acompanyats per la tradicional chocolatada en bambes. Cap a les 22.00 hores, en la plaça del Forn, es portarà a terme la primera jornada de truc i, sobre la mijanit, de nou en la plaça del Torreó, es farà un concurs de DJ’s.

El dissabte, 7 de maig, des de les 11.00 hores fins a les 13.00 hores, en la plaça de Torreó, els més menuts i menudes gojaran d’un parc infantil. Més tard, al voltant de les 13.00 hores, en la plaça del Institut, es portarà a terme el Concurs de Paelles. Cap a les 20.30 hores, se celebrarà la Solemne Missa a la Verge de Fátima i, a continuació, la processó pel seu recorregut habitual.

Les festes del barri de la Torreta de Canals, posaran el seu punt final el dumenge, 8 de maig, a les 10.00 hores. A esta hora escomençarà la processó en trasllat de la Santa Creu des del temple parroquial fins a l’oratori dels Borja i, posteriorment, es farà la bendició dels camps. A continuació, se celebrarà la Santa Missa, i hi haurà repartiment de pa beneït i degustació de faves. Cap a les 20.30 hores, en la processó de la Santa Creu, es tancaran els festejos d’enguany.

Fotos de les festes de la Torreta de 2017, dumenge de matí

Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x