Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals celebra un Dia del Llibre ple d’activitats per a tots els públics

Canals, 24 d’abril de 2024 – Ahir va tenir lloc a Canals un Dia del Llibre molt especial, ple d’activitats per a tots els públics. La jornada va començar a les 11 del matí a la plaça Pont del Riu, on es van instal·lar diversos estands d’autors i autores locals que van signar les seues publicacions.

Una gran oferta literària per a tots els gustos

A més dels estands d’autors locals, TAPIS, l’Associació Cultural La Pebrella i l’Ajuntament de Canals van disposar d’uns estands on es van poder adquirir llibres de tot tipus. Els assistents van poder trobar llibres de ficció, poesia, assaig, literatura infantil i juvenil, i molt més.

Lectures públiques i activitats per als més xicotets

A partir de les 18.30 hores, els membres del Club de Lectura de Canals van realitzar lectures públiques de diversos fragments literaris. Una manera de gaudir de la literatura en directe i descobrir noves veus literàries.

Per als més xiquets, la jornada va estar plena d’activitats a Ca Don José. De 18 a 20 hores, van poder gaudir d’un taller de títeres i un contacontes. Una manera divertida d’acostar els xiquets i les xiquetes al món dels llibres.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.