Canals celebrarà la 42 Volta a Peu el proper 11 de setembre

Canals celebrarà la 42 Volta a Peu el proper 11 de setembre

L’Ajuntament de Canals i el Club d’Atletisme de la població organitzen la tradicional  42 Volta a Peu el proper dissabte 11 de setembre. Aquesta cursa s’inclou dins de les activitats esportives de la Fira de Setembre. 

Els participants recorreran els 7,7 km que s’han establit per a població. Tant l’arribada com l’eixida de la carrera serà des de l’Avinguda Vicente Ferri. 

Respecte als horaris, i per fer la prova la més segura possible, els organitzadors han decidit avançar l’inici de la cursa infantil a les 17.45 hores. Mentre que la d’adults es realitzarà a les 19.00 hores. Des del Club d’Atletisme es demana que les xiquetes i xiquets aniran sols durant la prova, és a dir, no podran estar acompanyats per la mare o el pare.  

Aquesta carrera està inclosa al Circuit Cajamar de la Costera, la Canal de Navarrés, la Vall d’Albaida i el Valle Aiora-Cofrentes.

Totes les persones interessades a participar en aquesta carrera encara es poden inscriure al web www.timerlap.com. Fins hui ja hi han inscrits quasi 250 participants.