Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals Clausura la Programació del 8M amb el Recital ‘Paraules de Dones’

El proper dijous, Canals posarà el punt final a la programació d’activitats en commemoració del Dia Internacional de la Dona amb el recital ‘Paraules de Dones’. Aquest esdeveniment, organitzat pel Centre Municipal de Formació de Persones Adultes de Canals (CMFPA Canals) i l’associació cultural La Pebrella, compta amb la col·laboració de les regidories d’Igualtat i Educació.

El recital tindrà lloc a les 19.30 hores al Centre Cultural Calixte III i l’entrada serà gratuïta per a tots els assistents. Durant l’acte, els assistents podran gaudir de poemes escrits per dones poetesses, els quals seran recitats tant per les pròpies autores com pel grup ‘Les Cervantines’ del CMFPA i per membres de La Pebrella.

Aquesta iniciativa forma part del conjunt d’activitats que s’han dut a terme a Canals durant el mes de març per a destacar la lluita per la igualtat, la participació i l’apoderament de la dona en tots els àmbits de la societat. Amb ‘Paraules de Dones’, Canals busca no només celebrar la literatura femenina, sinó també fomentar la reflexió i el diàleg sobre la importància de la igualtat de gènere.

La programació del 8M a Canals ha inclòs diverses propostes culturals i reivindicatives, i amb aquest recital es pretén tancar de manera simbòlica aquestes jornades, reafirmant l’engagement del municipi amb els valors de la igualtat i la diversitat.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.