Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals comptarà amb tres pistes de pàdel en el poliesportiu municipal

L'Ajuntament assegura que la instal·lació , amb un pressupost de 52.202 euros, ha estat molt demandada pels veïns
El poliesportiu municipal de Canals incorporarà a les seues instal.lacions dos pistes de pàdel noves que se sumen a la ja existent . Les dos pistes amb unes dimensions de 20 x10 m . útils cadascuna s'integraran dins del conjunt de pistes esportives municipals existents al poliesportiu , concretament on actualment està situada la pista de tennis .

Amb un termini d'execució de tres mesos , el grup de Govern confia que estiguen disponibles al mes de maig .
El projecte elaborat per l'arquitecte municipal part amb els treballs previs de desmuntat de les instal·lacions existents de tennis, construcció de la fonamentació del tancament perimetral sobre el qual s'aixecarà l'estructura metàl·lica per tancar la zona amb vidre temperat , pavimentació de la pista amb terminació de gespa artificial i el sistema d'il·luminació .
En els últims temps s'ha vingut detectant un increment important d'aficionats al pàdel , és per això que l'equip de Govern augmenta els serveis que ofereix el poliesportiu després de les sol · licituds i demanda dels veïns , per l'alt nombre d'esportistes que practiquen el pàdel a Canals , mentre que la pista de tennis es trobava en desús
Segons el regidor d'Esports, Antonio Pérez , "amb aquestes noves instal·lacions continuem millorant i ampliant les dotacions esportives al nostre municipi i posant a l'abast dels nostres ciutadans totes les facilitats possibles perquè puguen dur a terme la pràctica esportiva "

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.