Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals crema la foguera mes gran del món en honor a Sant Antoni

La crema de la foguera més gran del món inicia les festes patronals

Els sentiments els compartien molts ciutadans que abarrotaven la plaça de l’església on hi va haver un esclat de vítols al seu patró mentre les flames devoraven la foguera més gran del món .

Emoció i festa es donaven la mà en un dels actes més emblemàtics del municipi, i que cada 16 gener acudeixen persones de molt diferents localitats .

El monument d’aquesta edició havia estat batejat amb el nom de la divina amistat per l’amistat que unis als plantaors. Va aconseguir els 18 metres d’altura i es calcula que agrupava unes 750 tones de llenya , que es van encendre amb relativa facilitat al mig de la calor popular .

Una densa capa de fum va embolicar primer la silueta verda de la foguera coronada per un taronger , i després es van fer visibles les flames prenent l’estructura.

El rector de la localitat, Emilio Ubeda, juntament amb els festers del 2016, i la Festera de Gràcia van ser els encarregats d’encendre el monument amb diversos ciris. Un d’ells havia estat encès mitjançant una de les llums del patró que roman activa durant tot l’any .

[srizonfbalbum id=53]

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.