Canals declara els Serveis Socials com  Serveis Essencials

En l’últim ple celebrat a Canals va aprovar-se per unanimitat una declaració per tal de considerar-se els Serveis Socials de l’ajuntament com a Serveis Públics Essencials.

D’aquesta manera, com ha informat el regidor responsable, Toni Sánchez: “Es podran emprar 228.000 euros aportats per la Generalitat Valenciana per a contractar més personal per aquest departament l’any 2017”.
En concret, i com ha explicat l’edil, amb aquesta subvenció el consistori té prevista “la contractació d’un psicòleg, un auxiliar administratiu i un treballador social”, que al costat de l’actual equip que conforma l’àrea “oferiran un millor servei i atenció als veïns de la nostra població que ho necessiten”, ha explicat Sánchez.

Amb aquesta declaració, i en l’exercici de la seua autonomia, l’administració local canalina declara els serveis socials com a serveis essencials per atendre els seus ciutadans i millorar l’atenció professional, i evita les limitacions en les contractacions de personal que imposa l’Administració General de l’Estat, “era necessari per part de l’ajuntament aquesta declaració a Serveis Essencials”, ja que així s’exceptua la prohibició de contractar personal, establides en la Llei 48/2015 del 29 d’octubre, per la condició d’excepcionalitat, urgència i caràcter inajornable dels casos que atén.

One Response to "Canals declara els Serveis Socials com Serveis Essencials"

  1. Marcos Ferri Arandiga  10 de marzo de 2017

    Les ajudes a domicili per als majors va molt espaiet ,aspere que aço siga per a que vaja un poc mes apresa,per que tinguem molta necessit.

    Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.