Canals enceta la Setmana del Medi Ambient

Canals enceta la Setmana del Medi Ambient

Canals ho té tot a punt per celebrar la Setmana del Medi Ambient que començarà dilluns, dia 3 d’abril, i culminarà dissabte, 8 d’abril, amb la Fira de Medi Ambient. L’ajuntament ha preparat tot un seguit d’activitats, amb la participació de diverses entitats, empreses i associacions locals i supramunicipals amb la voluntat d’aconseguir una conscienciació ambiental i difondre els valors entre la ciutadania, i sobretot, entre els meus menuts.

La regidoria de Medi Ambient ha preparat tota una bateria d’actes que comencen dilluns als diferents centres escolars de la localitat amb el projecte «Recicla amb els cinc sentits» que treballa en l’educació i sensibilització dels valencians sobre la necessitat i els valors associats al reciclatge dels residus. «Volem acostar a la gent la importància de la defensa del món natural i sobretot als més menuts fent activitats en els col•legis i conscienciar des d’edat primerenca», ha explicat Andreu Lluch, edil de l’àrea.

Així mateix, i ja dirigit a un públic més adult, des de l’àrea de Medi Ambient també s’ha programat una xerrada, dijous 6 d’abril a les 19 hores en Ca Don José, per part de la Direcció General de Prevenció d’Incendis Forestals de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural que impartirà una xerrada sobre Prevenció d’Incendis forestals.

En aquest sentit, per a divendres, 7 d’abril a les 19 hores a Ca Don José, també s’ha programat una altra xerrada; «Globalització i transport sostenible», impartida per part de José Manuel Ros Martínez, membre de Greenpeace.

Pel que fa al dissabte, 8 d’abril, s’inaugurarà oficialment la fira a les 10 hores en l’avinguda Vicent Ferri, a partir d’aquesta hora i fins al migdia.
S’han organitzat una sèrie d’activitats que es desenvoluparan al llarg de la jornada amb l’objectiu de conscienciar a la població i sobretot, als més joves, de la importància de la cura del medi ambient en la nostra societat. En la fira participaran almenys 24 associacions i entitats.

Juntament amb les activitats organitzades que seran gratuïtes i estaran obertes a qualsevol persona que vulga participar, també s’instal•laran inflables per als més xicotets.

Es podrà arreplegar a més de tot tipus de documentació informativa el nou calendari de recollida de brossa i el nou pla de cremes en l’estand de l’ajuntament. «Convidem a tota la ciutadania a participar en les activitats que hem programat per a aquesta setmana».

Finalment, cal recordar que aquest any el cartell per a commemorar aquesta setmana ha estat il•lustrat pel dibuix de Marta Zvorygina Teruel del col•legi parroquial Sant Antoni Abat, que va ser la guanyadora del concurs de dibuix.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.010.168 Visitas