Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals es Prepara per a Celebrar les Festes en Honor a Sant Vicent Ferrer

Canals ja comença a viure l’ambient festiu amb l’aproximació de les festes en honor a Sant Vicent Ferrer. El dilluns 8 d’abril de 2024 serà el dia central d’aquestes celebracions, que cada any reuneixen a veïns i visitants per a rendir homenatge al patró dels valencians.

Les festes del carrer Sant Vicent són un dels esdeveniments més esperats de la localitat, on la devoció i la tradició es combinen amb una àmplia varietat d’activitats per a tots els públics. Des de processons i actes litúrgics fins a activitats lúdiques i culturals, Canals es transforma en un escenari de festa i alegria per a honrar a Sant Vicent Ferrer.

Com a part de les festivitats, i per a fomentar la participació ciutadana, s’ha organitzat una rifa amb el sorteig d’un pernil i dues botelles de vi. Els interessats a col·laborar amb les festes poden adquirir els seus numerets i, al mateix temps, optar a aquests premis. El sorteig se celebrarà el 24 de març, i el premi es pot veure ja en l’aparador de la botiga de M. Carmen.

Huit-cents metres de banderes engalanen el barri de Sant Vicent, gràcies a la fantàstica tasca d’Antonia de Virian.

Un comentario

  1. Neus Neus 19 de marzo de 2024

    Moltes gràcies en nom dels festers i dels veïs del carrer sant Vicent per donar a conéixer la festa de Sant Vicent Ferrer de Canals.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.