Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals es Prepara per a la Gran Final de la Lliga Autonòmica Infantil de Karate

Canals, 07.03.2024 – El municipi de Canals es convertirà en el punt de trobada dels millors joves talents del karate valencià aquest dissabte 9 de març. El pavelló Ricardo Tormo acollirà la final de la Lliga Autonòmica Infantil de Karate de 10 h a 14 h, un esdeveniment que promet emocions fortes i exhibicions de gran nivell.

Després de la celebració de dues lligues prèvies, que van comptar amb la participació de més de 500 karatekes, ara és el torn dels millors. Només els deu primers classificats del rànquing de cada categoria i modalitat, tant en kata com en kumite, tindran l’oportunitat de competir per al títol.

El Club Karate Canals no es quedarà darrere en aquesta cita tan important, ja que comptarà amb la presència de cinc xiquets en la categoria d’aleví kumite i un en la categoria d’infantil kumite. A més, quatre xiquets i una xiqueta del club estaran en la reserva, preparats per a donar suport als seus companys i competir si es presenta l’oportunitat.

La final de la Lliga Autonòmica Infantil de Karate és una plataforma excel·lent per a que els joves esportistes demostren el seu talent i les habilitats adquirides durant la temporada. Aquesta competició també serveix com a escenari per a fomentar els valors del karate entre els més joves, com són la disciplina, el respecte i l’esforç.

L’Ajuntament de Canals i la comunitat karateka local es mostren entusiasmats per a acollir aquesta final, que sense dubte deixarà una empremta en la història esportiva de la localitat. Els aficionats al karate i el públic en general estan convidats a assistir i animar als karatekes que lluitaran per a ser els millors de la Comunitat Valenciana.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.