Pulsa «Intro» para saltar al contenido

CANALS ES PREPARA PER A UNA NOVA EDICIÓ DE LA FIRA DE SETEMBRE.

La localitat de Canals es prepara per viure una nova edició de la seua Fira de Setembre. Enguany la localitat de la costera no celebrarà festejos taurins, ja que l´Ajuntament va donar validesa a la consulta duta a terme mesos enrere i on els canalins que participaren , de manera majoritària, mostraren el seu rebuig a que la institució municipal realitzarà cap acte taurí en la Fira 2016.

La inauguració de la Fira serà el dijous 15 de setembre amb la tradicional tallada de cinta a càrrec de les autoritats locals i amb l´obertura de l´expossició fotogràfica a l´edifici cultural de “Ca Don José”.

El primer dia de festa a Canals continuarà amb el sopar jove al pati del col.legi Calixt III i amb l´espectacle inaugural “ Intimísimo “ del canalí Toni Saurina. Un espectacle on a més es contarà amb la presència dels alumnes del Taller d´arts escèniques de Canals del que propi Toni Saurina és el seu responsable.

En la vessant musical, la Fira de Canals ens oferirà el dijous 15 a les 12.30 de la nit, a la zona jove quatre camins, l´actuació d´un dels referents musicals del pop de la dècada dels 80, “La Unión “. Mentre, la carpa de la zona jove quatre camins cada dia de Fira oferirà una macrodiscomòbil amb els millors Dj´s del panorama musical.

A més durant aquestos dies festius els xiquets podran gaudir de tallers i espectacles infantils a la plaça del Pont del Riu i la resta de ciutadans de la fira d´artesania a l´Avinguda Vicent Ferri.

Altra novetat d´esta Fira és la Cursa” Colours Run” que organitza el Club D´atletisme Canals i on a hores d´ara es preveu la participació de més de 600 persones.

Enguany continua la Mostra de Paelles a la zona jove quatre Camins amb la participació, segons previsions municipals de mes de 2600 persones.

Altra actuació musical de la Fira 2016 serà la de les germanes Salazar, “Azúcar Moreno”, una actuació que es durà a cap el divendres 16 a les 23.30 a la plaça del Pont del Riu.

Dissabte 17 de setembre la festa a Canals continuarà amb altra novetat , el d´un tobogà aquàtic que farà les delícies de menuts i fadrins a més d`una master class de Cubbà i un espectacle eqüestre a la zona jove. L´espectacle de les disfresses omplirà els carrers de la localitat per veure una desfilada que al llarg dels anys ha anat agafant una gran importància degut al gran nivell dels participants.

El primer cap de setmana de Fira a Canals es tancarà amb el primer concurs cani que organitza l´associació local Ada i la Mostra de danses amb el grup local” Pensat i Fet”.

El dilluns 19 de setembre s´iniciaràn les nits de Fira amb diferents espectacles en diferents llocs de Canals i voltants i ja de cara al cap de setmana tindrem la festa de Moros i Cristians.

Programa complet de la fira 2016

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.