Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals es prepara per al ‘I Concurs Nacional Caní’

Canals s’enorgulleix de presentar el primer Concurs Nacional Caní, una iniciativa emocionant impulsada per la regidoria de Benestar Animal. Aquest esdeveniment, avalat per la ‘Real Sociedad Canina de España’ i la ‘Sociedad Valenciana para el fomento de las Razas Caninas’, promet ser una celebració de la diversitat i la bellesa dels nostres amics peluts.

El concurs reunirà algunes de les races canines més impressionants del país, incloent-hi el mastí espanyol, el mastí del Pirineu, el dogo canari, el rater valencià, el ca de Bestiar i el galgo espanyol. Aquesta competició proporcionarà una plataforma per a exhibir les característiques úniques de cada raça i reconèixer els exemplars més destacats.

Amb la participació dels jutges Marino Talavante i Cristina Bosch, experts en el món caní, els propietaris i els seus animals competiran per aconseguir el reconeixement com els millors de la seua categoria. Aquests jutges no només avaluaran l’aparença física dels gossos, sinó també el seu comportament i la seua personalitat, destacant la importància de mantenir les característiques tant morfològiques com de caràcter de les races canines.

Les associacions que donen suport a aquest esdeveniment tenen com a missió vetlar per la coherent integració del gos en la nostra societat com a animal domèstic, garantint que les seves característiques úniques siguin valorades i preservades.

No et pergues aquest emocionant esdeveniment, que tindrà lloc el proper diumenge, 19 de maig, a la Plaça Pont del Riu, a partir de les 10:00 hores. Vine i celebra la bellesa i l’elegància dels nostres amics canins en aquesta jornada dedicada a l’amor i al respecte pels animals.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.