Canals es queda sense festes de Sant Antoni en 2022 per segón any.

Canals es queda sense festes de Sant Antoni en 2022 per segón any.

ELS FESTERS DE SANT ANTONI TRASLLADEN LA SEUA DECISIÓ DE NO FER FESTA EL 2022
Dilluns 13 de setembre de vesprá, al saló de plens de la Casa de la Vila, se celebrava una reunió dels Festers de Sant Antoni 2021, amb l’Alcaldessa de Canals, el regidor de Fira i Festes, i el tècnic de la mateixa regidoria.
En esta cita, els Festers que havien de ser-ho l’any 2021, i que per circumstàncies de la Covid-19, quedaven emplaçats a ser-ho el 2022, varen comunicar verbalment als representants municipals, la seua decisió de no dur endavant la festa.
Malgrat que la situació de la pandèmia ha millorat, no estem encara en plena normalitat. A més a més, aquests mesos enrere, ha estat inviable pel que implicaven les circumstàncies excepcionals, el fet de realitzar els preparatius, reunions, combois… que implica la nostra Festa Gran. Tampoc es poden confirmar a hores d’ara, quines seran les condicions en què es podran celebrar els actes el pròxim mes de gener.
Escoltats els arguments, expressar la comprensió de part del consistori.
Tal com es va acordar amb els Festers, s’està a l’espera que la decisió presa, quede plasmada i enviada com a petició formal. Aquest document passarà posteriorment pel Consell de la Festa i es traslladarà al Plenari, que és qui delega la festa en els festers.
Des de l’Ajuntament de Canals, mostren el seu suport a les Festes Patronals, i a les/els que formen part motora d’elles.

Nº de visitas año 2021

  • 1.992.303 Visitas