El regidor del Cicle Integral de l'Aigua de Canals, Joan-Carles Pérez, es reuneix amb tècnics de la Direcció General de l'Aigua

Canals es reuneix amb tècnics de la Direcció General de l’Aigua

Tècnics de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, es van traslladar ahir a Canals per mantindré una reunió de treball amb tècnics de l’Ajuntament de Canals, i així comprovar de primera mà la problemàtica que suposen les infraestructures creades per altres administracions al nostre territori quan plou de manera intensa.

Segons ha explicat l’edil de l’àrea, després de veure la planimetria i explicar-los quins són els problemes, “van visitar aquells punts més crítics en el moment de pluges com la que vam sofrir en novembre de 2016 i que van produir danys en el nostre terme municipal”.

En aquesta visita, els tècnics van comprovar quin és l’estat del Barranc del Soldat amb les aigües provinents del polígon d’Alcúdia de Crespins i l’Autovia València-Almansa, o el del Barranc de Corcot amb les aportacions extres realitzades per les obres d’ADIF, així com el de la carretera de Montesa amb aigües provinents dels moviments de terres d’una finca rústica i la duplicació de la via del tren.

Amb tota la informació, des de l’ajuntament s’espera que “de manera urgent ens puguen donar una solució a tota aquesta problemàtica, per tal d’evitar incidències en el futur donades per fortes pluges” ha assenyalat Pérez, qui a més s’ha mostrat molt optimista, ja que per part de la Conselleria, amb el seu director general de l’aigua, Manuel Aldeguer, “s’està donant una molt bona resposta i s’han mostrat molt col•laboratius amb aquest problema que s’ha agreujat de manera exponencial els últims anys”.

One Response to "Canals es reuneix amb tècnics de la Direcció General de l’Aigua"

  1. Anónimo  6 de julio de 2017

    La solució és fácil, solamente cal preguntar qui desaiguava abans i ara no ho fa. Les sèquies de Rech Nou i Setenes. Hi ha gent sorda, que espera que li solventen altres la seua sordera.

    Responder

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.