Canals es troba en risc màxim d’incendis forestals

Canals es troba en risc màxim d’incendis forestals

El Centre de Coordinació d’Emergències (CCE), ha decretat aquest dimarts 27 de juny el nivell 3 de Preemergència, risc màxim d’incendis forestals, per a Canals i bona part de la Comunitat Valenciana. El CCE recorda que el nivell 3 de Preemergència o risc extrem d’incendis forestals suposa la prohibició de realitzar qualsevol tipus de foc.

   Canals pertany a la zona 5 de risc per incendis forestals. Avui segons informa el CCE hi haurà vents de component oest amb ratxes de 40 a 60 km/h a l’interior que arribaran al litoral a la vesprada. Temperatures màximes entre 30 i 40 graus. Humitat baixa. Davant aquesta situació, el Centre de Coordinació d’Emergències manté contacte amb tots els ajuntaments i organismes d’emergència amb la finalitat d’informar-los de la situació de Preemergencia prevista. Els efectius que conformen el Pla Especial davant el risc d’incendis forestals de la Comunitat es troben en màxima alerta per si és necessària la seua intervenció.

La Generalitat recorda que cal seguir en tot moment les instruccions derivades de la màxima alerta per incendis quant a la utilització del foc per a evitar que una negligència puga ocasionar danys majors, i recomana extremar la precaució en totes les àrees forestals de la Comunitat i seguir en tot moment les indicacions que es deriven de la declaració del nivell 3 de Preemergència. Més informació: Riesgo incendios forestales – Generalitat Valenciana

Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x