Canals ha posat punt final a la proposta cultural d’El Pati

Canals ha posat punt final a la proposta cultural d’El Pati

La programació d’El Pati: Canals Cultural va acabar ahir diumenge després de 5 fins de setmana d’espectacles per a tots els públics al pati del CEIP José Mollá. La proposta ha tingut una afluència de públic de 100 persones. L’activitat cultural seguirà a l’agost a Canals amb el cinema d’estiu.

Esta aposta de l’ajuntament ha tingut com a principal eix la música, en un fort protagonisme de les dos bandes de música del poble: l’Associació Musical Canalense i la Unió Musical Santa Cecília. Un dels objectius ha estat revifar la indústria de l’espectacle, una de les més afectades per la pandèmia.

A més, s’hi va reprendre el Festival So XXI, amb l’espectacle Beatesscence-20 i l’estrena nacional de l’experiència sonora i visual de la pel·lícula silent El Gabinet del Dr. Caligari ambientada amb percussió i música electrònica. Al pati del José Mollá també s’hi van reprogramar dos de les tradicionals Nits al Túnel: les propostes Arrels de Nacre i Entrecordes. Finalment, els més menuts van poder gaudir del circ infantil Royal Circ.

Ara, la cultura a Canals es trasllada del pati del CEIP José Mollá al del CEIP Calixt III, on la setmana passada va començar la temporada de cinema d’estiu. Amb la col·laboració del Club de Lectura de Canals s’ha preparat una programació de 4 pel·lícules dins el cicle “Amor/Humor” que es podran veure tots els dijous d’agost a les 22.00 hores.