Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals i el Circuit Ricardo Tormo estretixen llaços cap a futures col·laboracions esportives

Canals, 4 d’octubre de 2023 – L’Ajuntament de Canals i l’emblemàtic Circuit Ricardo Tormo a Cheste han donat un pas decidit cap a una possible col·laboració futura. L’alcalde de Canals, Nacho Mira, acompanyat del tinent d’alcalde Edu Badal, i els regidors Carmina Cardona i Ricardo Carbonell, van realitzar una visita al circuit el passat dilluns, marcant així l’inici de les converses oficials entre el nou equip de govern municipal i el conegut circuit, que porta el nom d’un dels veïns més il·lustres de Canals.

Durant la visita, els representants municipals van tenir l’oportunitat de recórrer les instal·lacions del circuit i, posteriorment, van mantenir una reunió amb el seu director, Gonzalo Gobert. En aquesta trobada, es van abordar possibles col·laboracions futures entre l’Ajuntament de Canals i el Circuit Ricardo Tormo, amb l’objectiu de portar esdeveniments esportius rellevants a Canals.

Aquest primer acostament marca l’inici d’una relació que podria estretir encara més els llaços entre Canals i el circuit, amb la perspectiva d’esdeveniments futurs que enriquirien la vida esportiva i cultural de la localitat. Estigueu atents a futures actualitzacions mentre aquestes dues entitats exploren noves oportunitats juntes.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.