Canals i l’Alcúdia de Crespins s’alien per demanar les obres de l’estació de tren

Canals i l’Alcúdia de Crespins s’alien per demanar les obres de l’estació de tren

L’alcaldessa de Canals, Mai Castells, es reuneix amb l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, en una primera presa de contacte

Canals.-31.01.2022- Aquest  matí s’ha dut a terme una reunió a l’Ajuntament de Canals entre l’alcaldessa Mai Castells i l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, qui recentment ha jurat el càrrec aquest mes de gener.

A la reunió s’han tractat diversos aspectes importants per als dos municipis. En primer lloc, s’ha parlat sobre la petició que ha realitzat el grup Compromís de l’Alcúdia de Crespins sobre la situació actual que pateix l’estació. Una situació demorada des de fa 11 anys, i per això, demanen l’eliminació dels barracons prefabricats i l’inici de la construcció de la nova estació. En aquest sentit, l’alcaldessa Mai Castells li ha mostrat tot el suport perquè beneficia també als usuaris i usuàries de Canals.

Per altra banda, també s’ha posat sobre la taula reiniciar el període de reunions per a reactivar i posar en comú aspectes rellevants sobre la Comunitat d’Usuaris d’Abocaments de la Partida de Sagres.

I per últim, tant Castells com Garrigós han coincidit en la importància de crear una reciprocitat entre Canals i Alcúdia de Crespins que formen un nucli comú.

 

Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x