Canals ja es prepara per al Dia de les Quintes 2019 que se celebrarà este dissabte dia 19 d’octubre

Canals es prepara per al Dia de les Quintes 2019

Canals ja es prepara per al Dia de les Quintes 2019 que se celebrarà este dissabte dia 19 d’octubre. 1051 persones, quasi un 25% més que l’any passat, s’han apuntat per a viure un dia de festa i retrobaments després de l’èxit de la primera edició.

L’augment de les inscripcions ha permés millorar l’oferta d’oci, amb dues xarangues que acompanyaran la ruta de tapes i una disc mòbil que tancarà la jornada des de les 23.00, després de l’actuació de l’orquestra Matrix.

El dia començarà a les 10.30 hores a l’avinguda Vicente Ferri amb DJ’s i animació i continuarà amb la ruta de les tapes amenitzada amb les xarangues. Al llarg del recorregut se situaran contenidors especials de reciclatge per fer d’aquesta festa el més sostenible possible. 

Abans que cada quinta vaja a dinar al seu respectiu bar, a la Plaça del Pont del Riu es durà a terme una entrega de premis. Es guardonarà a les cinc quintes més majors, a la quinta més jove, a les tres quintes més nombroses i a la quinta que compleix 50 anys. 

La festa es reprendrà a les 18.30 hores amb l’actuació de l’orquestra, també a la Plaça del Pont del Riu. Durant el descans es realitzarà un sorteig de dos viatges i seguidament serà el torn de la disc mòbil, fins la 1 de la nit. 

Des de l’organització del Dia de les Quintes han agraït al poble de Canals la seua acollida, gràcies a la qual s’ha aconseguit situar aquesta jornada en el calendari festiu de la localitat. També a l’Ajuntament de Canals i a les empreses col·laboradores per la seua imprescindible ajuda.

 

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.