Pulsa «Intro» para saltar al contenido

CANALS JA FA OLOR A SOQUES

Este dimecres 7 de desembre tradicionalment, Canals veurà entrar les primeres soques que aniran conformant la foguera a Sant Antoni, la foguera més gran del món que cada Gener es planta a Canals.

Els festers de Sant Antoni Abat 2017, han organitzat com tots els anys, el tradicional sopar de soques que es celebrarà este dimecres 7 de desembre a les 21:00 hores al pavelló d´esports Ricardo Tormo.

Unes 900 persones han confirmat, segons els festers, l´assitència a este sopar de soques. A més i com a novetat d’enguany també el Pavelló d’esports Ricardo Tormo durà a cap una Macro-Discomòbil que començarà cap a la mitjanit .

Les soques, les grans protagonistes de la nit junt als carreters i cavalleries, es troben ja degudament ordenades per a ser arrossegades en la partida dels Vinyals en la Torreta de Canals. Són un gran nombre de cavallistes, arribats de tot arreu, els que amb gran devoció a Sant Antoni, participen en aquesta nit de soques a Canals.

Els primers en fer l’entrada de la seua soca a la plaça major, als peus de la imatge de Sant Antoni i al lloc on es planta la foguera de Canals, seran els festers 2017 .

A partir de l´entrada de la primera soca, que com és tradicional serà a les 12 de la nit, ja sense parar i de manera continuada les soques aniran invaïnt la Plaça Major. A partir d´ahí començarà ja a construir-se de manera artesanal la foguera més gran del món, la de Canals.

Foto: Vicente Gramaje

4 comentarios

  1. Ssb Ssb 6 de diciembre de 2016

    Pues no va a caer ni gota.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.