Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals llança una ferramenta interactiva d’autogestió energètica per a llars i empreses

L’Ajuntament de Canals amb l’empresa tecnològica valenciana ImapctE ha realitzat un estudi on es determina que les teulades de Canals tenen una capacitat per a generar el 121%  de consum energètic anual sols amb instal·lacions fotovoltaiques, amb un total de 92MWp.

Després d’estudiar cadascun dels edificis del municipi es detalla que s’aconseguiria un estalvi màxim de 12 milions d’euros anuals per a tot el municipi i evitar una emissió a l’atmòsfera de 20 mil tones de CO2 anuals amb la instal·lació de plaques solars.

Des del Consistori i l’empresa tecnològica s’ha llançat una ferramenta interactiva que permet als veïns i veïnes de Canals conéixer quin seria el potencial màxim instal·lable, el consum òptim, els costos d’inversió, l’estalvi anual en la factura elèctrica, el retorn de la inversió i l’impacte mediambiental als seus immobles.

Tant les persones interessades com les entitats, poden consultar al web els indicadors de potencial fotovoltaic corresponents a cada edifici seleccionat al mapa: Mapa solar – IMPACTE (urbanimpacte.com) que serveix de ferramenta de conscienciació ciutadana i d’autogestió energètica per a les llars i les empreses.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.