Canals no tindrá Fira Alternativa i els diners que s’havien destinat aniran a Serveis Socials, Promoció Socioeconòmica i a la compra de material sanitari

Canals no tindrá Fira Alternativa i els diners que s’havien destinat aniran a Serveis Socials, Promoció Socioeconòmica i a la compra de material sanitari

Canals no tindrá Fira Alternativa i els diners que s’havien destinat aniran a Serveis Socials, Promoció Socioeconòmica i a la compra de material sanitari, segons un comunicat de l’ajuntament publicat al Facebook este mateix matí.
❗️ COMUNICAT IMPORTANT:
Ahir, dimarts 25 d’agost, el nostre equip de govern va decidir que no hi hauria Fira Alternativa.
El motiu principal és que l’evolució de la COVID-19 ha canviat des de fa un mes, aproximadament.
Tant l’alcaldessa, Mai Castells, com la regidora de Fira i Festes, Celia Bononad van expressar, explícitament, en diversos mitjans de comunicació que la Fira Alternativa es duria a terme sempre que les condicions sanitàries foren òptimes per al desenvolupament de qualsevol esdeveniment. Malauradament, aquestes condicions han empitjorat, per la qual cosa s’ha decidit que no hi haurà Fira Alternativa.
És important assenyalar que el contacte amb les autoritats sanitàries està sent continu i quasi a diari, amb la finalitat de conéixer de primera mà quina és la situació del poble per prendre les mesures adequades.
També és interessant destacar que, quan les condicions sanitàries han estat les adequades, l’Ajuntament ha apostat per la cultura. Un bon exemple ha sigut la proposta “El Pati: Canals Cultural” que es va dur a terme al llarg del mes de juliol i fins primers d’agost.
Per altra banda, els diners que s’havien destinat per aquesta Fira Alternativa aniran adreçats a Serveis Socials, a Promoció Socioeconòmica i a la compra de material sanitari. A aquests diners, s’han de sumar les ajudes directes que es van aprovar en el darrer ple per als comerços locals, una línia d’ajudes necessària per reactivar el teixit comercial de Canals.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.007.531 Visitas