Canals obri el termini d’inscripcions per al curs de monitor de temps lliure

L’Ajuntament de Canals ha organitzat un Curs de Monitor de Temps Lliure Infantil i Juvenil dirigit a tots aquells que vullguen aconseguir la titulació adequada per tal de portar a terme activitats amb menors a l’aire lliure i als centres de vacances.

Este curs és de 310 hores, l’imparteix l’empresa Quatrefulles i inclou una etapa lectiva i altra de pràctiques per tal de que els estudiants puguen després portar a terme la seua activitat en campaments, colònies, escoles d’estiu i demés programes d’entreteniment amb els xiquets i adolescents. És per eixe motiu que començarà en febrer, fent coincidir el període de pràctiques amb l’escola d’estiu que s’organitza tots els anys en Canals.

En acabar el curs, els monitors seran capaços de planificar activitats de temps lliure i comptar amb tècniques i recursos per a la intervenció amb menors, obtenint a tal efecte el certificat de Monitor de Temps Lliure Infantil i Juvenil que expedeix la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de la Joventut.

El curs començarà la segon quinzena de febrer i acabarà al mes de juny i les classes tindran lloc els dissabtes de 9 a 14 i de 16 a 19 hores.

El preu és de 100 euros i els interessats poden inscriure’s a partir d’este dilluns 9 de gener al Centre Jove de Canals per les vesprades. També poden rebre informació escrivint al correu centrejovecanals@gmail.com, al facebook i al twitter del centre, així com posant-se en contacte amb el Centre Jove al telèfon al 664 518 769

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.