Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals obri fins al 30 de setembre el període d’inscripcions per al Concurs de Grafittis

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals ha convocat una nova edició del Concurs de Graffitis per al dissabte 15 d’octubre que tindrà lloc als voltants del Centre Jove i a les parets laterals del poliesportiu municipal de la població. Les inscripcions ja estan obertes fins al 30 de setembre i podran participar totes les persones majors de 18 anys interessades siga de manera individual o per grups.

Entre la documentació a adjuntar, a més del curriculum vitae i una declaració jurada, certificant que l’obra és original i inèdita, s’ha d’omplir una fitxa d’inscripció a descarregar en la pàgina web oficial www.canals.es que es presentarà juntament amb un CD/DVD, arxiu adjunt o e-mail, que inclourà un dossier amb imatges en format JPG o PDF a una resolució màxima de 50 ppp, del treball a realitzar, a més de la tècnica i les dimensions. Tota aquesta informació serà remesa personalment, per correu electrònic o per correu certificat a l’Ajuntament de Canals o per e-mail a juventud@canals.es

Valorant els dossiers presentats i els projectes a realitzar, el jurat farà una selecció d’artistes i se’ls adjudicarà un espai per a la realització d’un mural d’aproximadament de 2,90 d’ample i 3 d’alt com a màxim. El tema estarà directament relacionat amb accions saludables dels joves. Els 11 artistes o grups tindran dret, a més, a una indemnització pel seu treball de 150 euros bruts i l’organització assumeix la manutenció al llarg de tot el dia.

Aquest concurs té com objectiu fonamental potenciar i promoure els hàbits saludables entre la població a través de l’art contemporani, recolzant el treball d’artistes i afavorint les relacions i activitats culturals en la comarca.

Objectius:

L’objectiu principal d’aquesta convocatòria es la selecció d’artistes dins de la modalitat Urban Art per a la intervenció en mur de la població de Canals.

A més es pretén potenciar i promoure els hàbits saludables entre la població a través de l’art contemporani, recolzant el treball d’artistes i afavorint les relacions i activitats culturals en la comarca.

Participants:

La convocatòria està oberta a totes les persones majors de 18 anys interessades en participar en la mateixa, ja siga de manera individual o per grups.

Aquests, si finalment són seleccionats pel jurat, deuran presentar un projecte amb la finalitat de realitzar una intervenció pictòrica el 15 d’octubre de 2016, sobre els espais habilitats a tal efecte.

En ningú cas podran participar els membres de l’organització ni del jurat, així com ninguna persona vinculada familiarment amb aquests fins el segon grau de consanguinitat.

Termini d’inscripció:

El termini d’inscripció i presentació de sol·licituds serà fins el 30 de setembre de 2016.

[pdf-embedder url=”https://www.coneixercanals.com/canals/wp-content/uploads/2016/08/1.-Bases-Concurso-Graffitis-Canals.pdf” title=”1.- Bases Concurso Graffitis Canals”]

Fotos del concurs de setembre de 2014 en la zona jove.

_AJC4355 _AJC4367 _AJC4370 _AJC4371 _AJC4374 _AJC4375 _AJC4376

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.