Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals ofereix aquesta Pasqua activitats per als joves

L’Ajuntament de Canals programa, per tercer any consecutiu, a través de la regidoria de Joventut, una interessant proposta d’oci i temps lliure per a les vacances de Setmana Santa per a totes i tots els joves de Secundària de 12 a 17 anys. Baix l’etiqueta o hashtag #LOVECANALS, els i les joves de Canals participaran en una nova edició d’aquesta iniciativa que pretén oferir una ocupació del temps lliure dels nostres adolescents profitosa i divertida. Les activitats es desenvoluparan els dies 18,19,20,21 i 24 d’abril.

Aquest any dins de les activitats hi hauran continguts Borgians aprofitant que Canals es troba immersa en la Ruta dels Borgia de la Diputació de València. En aquest sentit, la proposta inclou eixides, el dia 19 d’abril es visitarà Gandia i el 24 es traslladaran a Xàtiva, dos ciutats incloses també en la Ruta dels Borgia. Així mateix, per al dia 20 s’ha programat una nit d’activitats a l’Aula Natura ubicada al paratge del Túnel del municipi.

El #LOVECANALS es durà a terme al Centre Jove. Les inscripcions es realitzaran al Centre Cultural Ca Don José amb un preu de 30 euros per als empadronats en Canals i 40 euros per als joves de fora de la localitat. Serà indispensable portar l’smarthpone o tablet com ja es va fer en les darreres edicions.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.