Canals organitza per a la setmana del 29 de maig a l’1 de juny l’esdeveniment #FORMACIOEMPRESARIAL

L’Ajuntament de Canals, organitza per a la setmana del 29 de maig a l’1 de juny, la #FORMACIOEMPRESARIAL, un esdeveniment informatiu i formatiu que agruparà a Canals a membres de les entitats valencianes més importants i rellevants del panorama econòmic i empresarial global.

La #FORMACIOEMPRESARIAL, com bé assenyala l’etiqueta emprada, és una setmana formativa pensada, ideada i oferida a la família empresarial, comercial i emprenedora que Canals alberga, amb la intenció posada en continuar amb la política del nou Equip de Govern Local d’apostar pel sector econòmic local. Una setmana que en la seua tercera edició aporta continguts interessantíssims per a aquest sector socioeconòmic local i comarcal, oferint als assistents a les diferents jornades, formació que els orientarà en la recerca de subvencions i ajudes públiques per a les seues empreses, entre d’altres assumptes que també seran tractats a la tercera planta del Centre Cultural Ca Don José de Canals.

A l’obertura de la Setmana Formativa, dilluns 29 de 16h a 18h, estaran presents, a banda del Sr. Alcalde de Canals, en Joan Carles Pérez i Pastor, i del 1r. Tinent d’Alcalde en Ricardo Requena i Muñoz, les Directores Generals de Planificació del SERVEF, na Eva Hernández López i de l’IVACE, na Júlia Company Saus, i també, de Cambra de Comerç de València, na Inmaculada Carbonell, coordinadora PIE. En aquesta primera sessió, l’àrea de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Canals ha optat per crear una mena de “taula redona” on els ponents tractaran les “ajudes a la contractació i altres ajudes de suport a xicotetes i mitjanes empreses” que des de l’Administració Pública s’ofereixen a empresaris, autònoms i comerciants. Dimarts 30, també de 16h a 18h, tindrem l’oportunitat de conèixer de la mà del CEEI, Pablo Rojo, els “recursos i serveis a empreses: un suport amb experiència”, en primera instància. En acabant, serà el torn de FEVECTA, qui a través de Ma. José Granero parlarà de les “cooperatives com a treball de solucions compartides”. Per a finalitzar la segona jornada, la Dra. de Caixa Popular Canals, na Inmaculada Miravalles, ens mostrarà el “conveni d’ajuda a emprenedors i millora del teixit empresarial” que dilluns dia 15 va aprovar el plenari de Canals. El dimecres 31, després d’un temps de cafè per als assistents, donada l’hora del taller, Cambra de Comerç oferirà als presents “gestió economicofinancera en el comerç”, a càrrec d’Izaskun Goyeneche. Dijous dia 1 de juny, conclourà aquesta setmana formativa amb una ponència de Ruth Velázquez (professora xarxes socials del CDT) sobre “el potencial d’internet com a ferramenta fonamental de dinamització comercial” i una taula redona on, membres dels col•lectius d’empresaris de Canals com ASSOCIEM, el BNI Coraje i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, exposaran als assistents els avantatges del treball en equip a l’hora de fer créixer els respectius negocis, mostrant per tant “els seus projectes com a col•lectius”.

Per a inscriure’s a aquestes jornades ho podreu fer al següent enllaç: https://goo.gl/forms/w1QATlXkGjI1XUbe2

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.