Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals participa en la I edició del Projecte Cultural Intermunicipal

Canals, 04.06.2024 – Ahir dilluns va tindre lloc la roda de premsa, en la Casa de la Cultura Ca Don José de Canals, de la I Edició del Projecte Cultural Intermunicipal, subvencionat per la Diputació de València a través del SARC.

Aquest projecte, que agrupa set municipis de les comarques de la Costera i de la Canal de Navarrés, vol apropar la música als espais històrics, emblemàtics i naturals d’aquests municipis. “L’Alcúdia de Crespins, Canals, la Llosa de Ranes, el Genovés, Enguera, la Font de la Figuera i la Granja de la Costera ens hem unit per a impulsar un projecte cultural intermunicipal que pretén dinamitzar i enfortir l’accés a la cultura musical d’aquestes poblacions”, comentava Loli Sanchis, regidora de Cultura de Canals, durant la roda de premsa.

L’objectiu és programar i fomentar altres tipus de formacions musicals en format més reduït amb un tipus d’interpretacions musicals més diverses i singulars. Així com donar a conéixer eixos espais i llocs que existeixen en tots els pobles. Per aquest motiu, els concerts, que es duran a terme del 21 de juny fins a l’11 d’octubre, es desenvoluparan en un paratge emblemàtic de cada localitat. Aquests són: l’Ermita del Crist del Calvari (l’Alcúdia de Crespins), la plaça del Torreó (Canals), l’Ermita de Santa Anna (la Llosa de Ranes), l’Ermita del Sant Crist del Calvari (el Genovés), el Claustre de la Casa de la Cultura (Enguera), els Jardins del Verdoso (la Font de la Figuera), i l’Església de Sant Francesc d’Assís (la Granja de la Costera).

Els grups musicals participants són Besarabia (Animal Republic), Angeli Música (Cançons del món) i Canavia Brass Quintet.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.