Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals, present en la creació de la Comissió Assessora de Festes i Tradicions de la Comunitat Valenciana

Canals. -07.03.2023-  Personal tècnic de l’Ajuntament de Canals va estar present el passat dissabte en la constitució de la Comissió Assessora de Festes i Tradicions de la Comunitat Valenciana, la qual té com a objectiu difondre festivitats com les de Sant Antoni Abat del nostre poble. 

En l’acte, presidit pel President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, es van marcar les línies d’actuació d’aquest nou organisme i es van presentar la seua web, terradefestes.es, i un primer projecte: un espectacle audiovisual que recorrerà les localitats del territori promocionant les festes d’interés nacional i internacional que se celebren en terres valencianes. Entre elles es troben les festivitats de Canals en honor a Sant Antoni Abat, amb la Foguera Més Gran del Món com a imatge icònica. 

El fi últim d’aquesta Comissió, que sorgeix del treball conjunt de la Generalitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, és donar suport i difondre totes les celebracions i tradicions locals que tenen lloc al territori valencià, tan importants pel seu impacte cultural, econòmic i vertebrador.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.