Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals presenta el Mig Any Fester de les Festes Patronals Sant Antoni Abat 2019

El passat dijous dia 5 de juliol de 2018, la Casa de Cultura ‘Ca Don José’, acollia l’acte de presentació del Mig Any Fester de les Festes Patronals Sant Antoni Abat 2019. Un acte que va comptar amb la presència de regidors de l’ajuntament, i de Santi Chàfer, representant de la Festa de Sant Antoni del 2019, a més de de festers, festeres i familiars de les Festes Patronals de l’any vinent.

El Mig Any Fester a Canals es durà a terme del dijous 12 de juliol al dissabte 14, amb la ruta de les tapes com a esdeveniment més destacat i la plaça del Pont del Riu com a lloc neuràlgic d’aquesta festa.

Però a banda de la Ruta de la Tapa, els festers, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canals, han programat altres actes com castells unflables aquàtics per als més menuts a l’avinguda Vicent Ferri, el tradicional sopar popular a la plaça del Pont del Riu o l’actuació de l’orquestra Mònaco per a posar el punt i fi a la festa del mig any.

A més, també cal destacar la presentació que els festers faran en l’escenari ubicat a la plaça del Pont del Riu dels càrrecs de bandera i cuiros infantils de les properes Festes Patronals Sant Antoni Abat 2019.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.