Press "Enter" to skip to content

Canals presenta huí a la Festera de Gràcia Isabel López Martínez

Canals celebra hui un dels actes més importants previs als dies grans de les festes patronals en honor a Sant Antoni Abat, la presentació de la Festera de Gràcia. El pavelló Ricardo Tormo acull esta vesprá a partir de les 20 hores la presentació d’Isabel López Martínez com a màxima representant femenina de les festes patronals.

Al costat d’Isabel també seran presentades les festeres que componen la cort d’honor: Amparo Olmos Moratalla, Celia Mejías Bermúdez, Lourdes Carreño Mejías, María Fuertes Guardiola, Nelly Bermúdez Bordera, Rosa Laura Mejías Bermúdez, Sarai Jornet Francès i Andrea Artés Vidal.

La Festera de Gràcia desfilarà i rebrà el títol de la seua predecessora, acompanyada pels festers Bandera, Manu Borràs Mateu, i el Cuiros, Juan Carlos Artés Arnau.

La jornada festiva de hui inclou la Fira Artesanal, inaugurada ahir a la nit a l’avinguda Vicente Ferri, i que seguirà també demà diumenge; així com la XVIII Trobada de Boixets, que tindrà lloc hui a partir de les deu del matí al pavelló.

Demà diumenge se celebrarà una missa en sufragi dels festers difunts (10: 30h.) I un dinar de germanor de festers de festes anteriors. per la vesprá serà el Festival de Bandes de Música, amb les bandes de la Llosa de Ranes i la UM Santa Cecília de Canals.


Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x