Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals presenta la primera mostra de Cassoles d’Arròs al Forn en la seua Fira Comercial

L’Ajuntament de Canals, juntament amb l’Associació de Comerciants i Empresaris de Canals, ha anunciat l’organització de la primera edició de la Mostra de Cassoles d’Arròs al Forn. Aquest esdeveniment gastronòmic tindrà lloc durant la pròxima Fira Comercial, el dia 20 d’abril, a l’avinguda Vicente Ferri, en el tram que va des del carrer Simo Duato fins al carrer Innovadora.

La mostra pretén ser una celebració de la gastronomia local, posant en valor un dels plats més emblemàtics i tradicionals de Canals. L’arròs al forn és una recepta que forma part de l’herència culinària del poble, i amb aquesta iniciativa, l’avinguda Vicente Ferri s’omplirà de l’aroma característic que desprén aquest deliciós plat.

Els organitzadors conviden a tots els veïns i veïnes, així com als visitants, a participar en aquesta festa popular que promet ser una experiència única per als sentits. Les inscripcions per a participar en la Mostra de Cassoles d’Arròs al Forn estaran obertes des de l’1 fins al 15 d’abril. Aquells que estiguen interessats en inscriure’s o que tinguin qualsevol dubte poden contactar amb l’associació Associem, que estarà encantada d’assistir-los.

Aquesta iniciativa no només busca fomentar la cohesió comunitària a través de la gastronomia, sinó també impulsar l’activitat comercial i turística de Canals. Sense dubte, serà una oportunitat perfecta per a descobrir i gaudir de la riquesa culinària del poble, així com per a donar suport als comerciants i empresaris locals. No us ho perdeu!

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.