Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals Ràdio celebra el seu 22 aniversari amb una programació especial.

Canals ràdio, emissora municipal, celebra des del 13 fins el 17 de juny una programació especial per celebrar els 22 anys de vida. Aquest mitjà de comunicació és a hores d´ara, tot un referent a la localitat de canals amb una programació consolidada i amb una audiència molt fidel. Més d´una vintena de col.laboradors fan possible que cada dia la ràdio del municipi de Canals oferisca una programació pròxima i variada als seus oients. La informació , la cultura , l´entreteniment i la utilització del valencià com a llengua prioritària són els eixos fonamentals de Canals Ràdio.
Fòu un dos de Maig de 1994, quan Canals Ràdio va començar les seues emissions regulars, unes emissions que continuen a hores d´ara des dels nous estudis a la casa de cultura de Ca don José. Amb motiu dels 22 anys de ràdio a Canals , durant la setmana del 13 al 17 de juny i amb la col.laboracio de diferents comerciants i associacions comercial del municipi , s´està oferint als oients la possibilitat d´aconseguir diferents regals com a premi a la seua fidelitat cap a Canals Ràdio.

Aquesta setmana Canals Ràdio celebra el seu aniversari! I per això durant el programa de les dedicatòries (10:30-12:00) oferirà als seus oients la possibilitat de guanyar diversos premis. Envia’ns un whatsapp al 617 433 579 o crida’ns al 96 224 45 45 deixant-nos el teu nom i cognom. El sorteig es farà divendres a partir de les 11:30 al ‘Gran Musical’ de Javi Vivas.

Vols saber què pots guanyar? Aquestos son els premis!
– Cap de setmana a Benidorm per Viatges La Costera.
– Telèfon mòbil d’última generació per HolaMobi Canals.
– Tractament amb massatge relaxant per Centre d’Estètica Marina.
– Tres vals valorats en 20€ cadascun per l’Associació de Venedors del Mercat Municipal
– Tres vals valorats en 20€ cadascun per l’Associació de Comerciants de Canals ‘Associem’.

No dubtes en participar!

9 comentarios

    • Javier Vivas Calatayud Javier Vivas Calatayud 14 de junio de 2016

      Julia faltan dos chicas,pero no estan en esta foto,en el libro de fiestas de San Antoni 2016 si que salen.Por cierto, se aceptan propuestas de mas programas presentados por xicas.jijiiji

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.