Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals Ràdio Celebra el Seu 30 Aniversari Amb un Programa Especial en Directe al Centre Cultural Calixte III

El dissabte 18 de maig, Canals Ràdio, la estimada emissora que ha estat acompanyant els oients de Canals i les comarques veïnes durant tres dècades, commemora un moment històric: el seu 30 aniversari. Des del seu naixement el 4 de maig de 1994, Canals Ràdio ha estat un referent en el camp de la comunicació local, connectant la comunitat i difonent la seua rica cultura i tradicions.

Amb tres dècades d’emissió ininterrompuda, Canals Ràdio s’ha convertit en una de les emissores municipals més antigues i respectades de tot el territori valencià. Amb una ampla gamma de programes que abasten temes que van des de l’actualitat fins a la música, l’esport, la cultura i molts altres, l’emissora ha establert un vincle fort amb els seus oients, oferint-los una programació variada i de qualitat.

Per celebrar aquesta fita tan especial, Canals Ràdio convida a tota la comunitat a una jornada única al Centre Cultural Calixt III. El programa en directe, que tindrà lloc el dissabte 18 de maig a partir de les 10:00, serà una oportunitat per als oients i seguidors de l’emissora de participar en una experiència radiofònica excepcional. Les portes estaran obertes per a tots aquells que vulguen unir-se i viure l’emoció de la ràdio en directe.

Amb la presència de col·laboradors i col·laboradores des dels inicis fins als nostres dies, el programa promet ser una experiència emotiva i memorable. Des de Canals Ràdio, s’estén una cordial invitació a tots els aficionats a la ràdio i a la comunitat en general a unir-se a aquesta celebració especial i compartir moments d’alegria i records.

Marqueu a les vostres agendes el dissabte 18 de maig i no falleu a aquesta cita imperdible amb Canals Ràdio al Centre Cultural Calixt III. Serà una jornada plena de ràdio en directe, diversió i, sobretot, molta emoció. Us esperem!

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.