Canals Ràdio complix 28 anys d’emissions regulars

Canals Ràdio complix 28 anys d’emissions regulars

Canals Ràdio complix 28 anys d’emissions regulars

Canals. -05.05.2022- L’emissora ​​municipal Canals Ràdio, en estos moments, un referent en la localitat i la comarca en una programació consolidada i en una audiència molt fidel, està de natalici.

Es festegen vintihuit anys, a on de forma ininterrompuda, acompanyen, informen i entretenen als seus oyents.

Més d’una vintena de colaboradors fan possible que cada dia la ràdio del municipi de Canals oferixca una programació propenca i variada als seus oyents. L’informació, cultura, entreteniment i utilisació del catalá com a llengua prioritària són els eixos fonamentals d’esta emissora.

Va ser un dia de maig de 1994 quan Canals Radio va començar les seues emissions regulars. Emissions que continuen en estos moments des dels nous estudis en la Casa de Cultura de *Ca Don José.

Des de l’emissora ​​local, volen agrair als oyents que des de l’inici continuen en ells, també a els qui s’han anat incorporant poc a poc a lo llarc d’estos vintihuit anys. També en l’Ajuntament de Canals per a fer possible que la localitat conte en una emissora ​​pública.

 

Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x

Warning: sprintf(): Too few arguments in /web/htdocs/www.coneixercanals.com/home/wp-content/plugins/gallery-plugin-pro/gallery-plugin-pro.php on line 3105