Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals ràdio , fa 20 anys d’emissions ininterrompudes

L'emissora municipal de Canals , commemora els seus 20 anys en antena amb diferents programes especials que emetrà durant l'última setmana d'aquest mes de maig . Programes que premiaran la fidelitat dels seus oients , oferint regals , donats per diferents comerços de la localitat .

A més , des de la regidoria d'aquest mitjà de comunicació local , s'ha organitzat una exposició gràfica sobre els 20 anys de ràdio a Canals , una exposició , que permetrà contemplar tots els mitjans tècnics utilitzats per Canals Ràdio al llarg dels seus 20 anys d'història .
En aquest acte , previst per al 6 de Juny, a la sala d'exposicions de l' edifici cultural de Ca Don José , i per gentilesa d'oients i col · laboradors de la ràdio municipal de Canals , estaran exposades ràdios antigues , Picus , vinils , tocadiscs , cassets , bobines , maleta microfònica , gravadores i un nodrit i divers material que al seu dia va formar part de Canals Ràdio.
Vint anys , donen per a molt , per això aquesta emissora municipal compta amb un extens arxiu sonor , en el qual trobem tota l'activitat municipal, els personatges més rellevants del municipi , les nostres festes majors , els esdeveniments més destacats i en definitiva un valuosíssim arxiu que ens ha relatat la història de Canals durant aquestes dues últimes dècades .
Vint anys , que han consolidat a Canals Ràdio , com un mitjà de comunicació de referència a nivell local i fins i tot comarcal .
I per consolidar encara més aquest mitjà de comunicació , des de la regidoria municipal amb la delegació de Teresa Mollà , s'ha apostat per millorar la nostra senyal , dotant Canals Ràdio de millores tècniques i informàtiques que ajudaran els oients a rebre amb més qualitat les emissions de la ràdio municipal de Canals .

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.