Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals reformarà l’àrea d’urgències del Centre de Salut

Canals, 07.02.2024 – L’alcalde de Canals, Nacho Mira, i la regidora de Salut i Sanitat, Pepa Juan, han mantingut una important trobada ahir dimarts amb representants destacats del Departament de l’Àrea de Salut Xàtiva-Ontinyent. Entre ells, figura el gerent del departament de salut, Juan Manuel Campos; el director d’atenció primària, Leonardo Ezpeleta, i la directora d’infermeres departamental, Yolanda Orts. Acompanyats pels treballadors del Centre de Salut de Canals, van realitzar una visita a les instal·lacions per avaluar les àrees que necessiten millores.

L’actuació prevista es centra en la remodelació de l’àrea d’urgències del centre de salut, amb l’objectiu de millorar i modernitzar les instal·lacions. Aquesta iniciativa té com a propòsit principal garantir una atenció més eficient i de qualitat als ciutadans que requereixen assistència d’urgència.

D’altra banda, la comitiva també es va desplaçar al Centre Social d’Aiacor, antiga ubicació del metge de família. Allà, els responsables del Departament de l’Àrea de Salut van expressar la seva satisfacció pel progrés de les obres de reforma i remodelació d’aquest edifici. Durant la trobada, es va abordar la preocupació pel buit en el servei de metge de família que experimenten els veïns d’Aiacor i es van debatre possibles solucions per abordar aquesta qüestió.

Amb aquestes iniciatives, l’Ajuntament de Canals busca millorar l’atenció sanitària a la població i garantir l’accessibilitat als serveis mèdics, contribuint a la salut i el benestar dels habitants del municipi.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.