Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals Registra una Màxima de 31,3 °C en un Diumenge de Calor Intens a la Comunitat Valenciana

Ahir diumenge, Canals va experimentar un ambient càlid amb temperatures que van superar els 30 °C en diversos punts de la Comunitat Valenciana, incloent la Ribera Alta, la Costera, la Canal de Navarrés, la Vall d’Albaida i la Safor. Entre les màximes registrades, destaquen els 31,6 °C a Càrcer, els 31,5 °C a Llocnou d’en Fenollet i els 31,3 °C a Canals, segons dades d’AVAMET.

Mentre que a l’interior les temperatures van escalar notablement, a la costa es va viure un ambient més fresc amb presència de boires en algunes comarques de Castelló. La temperatura màxima va ser de només 14 °C a la platja d’Almassora, i al voltant dels 15 °C a Peníscola, Vinaròs o el port de Borriana, contrastant amb els més de 25 °C registrats a pocs quilòmetres cap a l’interior.

Aquestes dades reflecteixen la gran variabilitat climàtica de la Comunitat Valenciana, on en un mateix dia es poden experimentar condicions meteorològiques molt diferents depenent de la localització geogràfica. El contrast entre les temperatures de la costa i l’interior evidencia la influència del mar en el clima de les zones costaneres, aportant frescor i humitat que modera les temperatures durant els episodis de calor.

 

 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.