Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Canals renova la seua adhesió a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere

Canals. -11.01.2024- La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Canals, encapçalada per Edu Badal, ha renovat la seua adhesió a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere. Aquesta adhesió ha permès la realització d’una sèrie d’activitats per a conscienciar sobre aquesta lacra social.

Els estudiants dels dos instituts de la localitat han realitzat una sèrie de curtmetratges amb l’objectiu de visibilitzar la problemàtica actual d’aquest tipus de violència. Els guanyadors d’aquesta iniciativa han rebut un bono de 50 € per a material escolar.

Durant els mesos d’octubre i novembre, la regidoria d’Igualtat ha organitzat diversos tallers per a identificar i prevenir la violència masclista. Entre ells, destaca el taller de defensa personal, el taller de podcast dirigit als més menuts i el taller de xapes igualitàries.

Gràcies a la renovació de l’adhesió a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, l’Ajuntament de Canals podrà sol·licitar subvencions per a projectes i campanyes de sensibilització i prevenció de la violència masclista que ofereix l’àrea d’Igualtat de la Diputació de València.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.