Canals rep una visita màgica des d’Orient

L’Emissari Reial, en nom i representació de Ses Majestats d’Orient, ha estat de visitat oficial al nostre poble.

Un dels punts principals de la cita anual era deixar el buçó reial instalat. Segur que moltes i molts de vosaltres ja l’haureu vista a la Plaça Pont del Riu, al costat del Betlem. Si no, no patiu! Ací baix teniu un plànol que us indica exactament on està perquè ningú deixe de visitar-la. És tan bonica!

L’Emissari, per tal de triar un bon lloc on situar-la, va haver de recórrer amunt i avall el municipi, i el millor de tot és que ens ha fet un vídeo on podeu veure la seua excursió per diferents racons de la localitat. A més a més, anuncia bones noves.

Ens hi ha volgut recordar també que a través d’aquest buçó, menudes i menuts, podran fer arribar les seues cartes amb peticions, desitjos i somnis als Reis. Hui mateix han estat repartides a les Escoles i Escoletes del poble. Llegiu-les atentament, empleneu-les amb il·lusió i dueu-les com més prompte millor al buçó Reial. Melcior, Gaspar i Baltasar estan desitjant rebre-les!

L’alcaldessa, Mai Castells, ha tingut una audiència especial on l’Emissari li ha transmés un important missatge. Ens han promés una Gravació Reial on veurem l’arribada dels Reis Mags al nostre poble, i malgrat que no hi haurà Cavalcada pels carrers, Ses Majestats estaran treballant tota la nit de Reis, amb les mesures de seguretat necessàries, per a fer arribar els regals a les llars de Canals.

És un any especial amb una situació que ens condiciona, però passarà, i tornarem a celebrar com sempre; no obstant això, us recordem que enguany toca fer-ho amb cura i responsabilitat: les nenes i nens ens heu demostrat que d’açò en sabeu molt.

Els tres Reis aprofiten per a desitjar unes bones i tranquil·les festes a totes i tots, i a aquest desig s’uneix de cor l’Ajuntament de Canals.

Plànol d’ubicació del buçó Reial

Carta a Ses Majestats els Reis d’Orient (valencià)

Carta a Sus Majestades los Reyes de Oriente (castellano)

 

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.